Consomé refrescant de kombu i aigua de mar amb espaguetis de carbassó

Plat principal  |  Montse Vallory

Una proposta refrescant per reposar minerals quan fa calor o fem exercici, amb el valor afegit que ajuda el cos a descarregar metalls pesants acumulats als budells.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 carbassons mitjans, sencers i sense pelar
1 litre d

Elaboració

Per elaborar el consomé, barregeu l’aigua amb la resta d’ingredients.
Talleu els carbassons amb un estri per fer espaguetis prims, poseu-ne un grapat a cada bol i aboqueu-hi el consomé al…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat