Cremós de castanyes, anís estrellat i canyella

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres molt saludables amb una gran riquesa en nutrients. Les castanyes i la canyella són uns aliments ideals per escalfar els dies més freds.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    55 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la cocció de les castanyes

1 vas 

Elaboració

Poseu les castanyes amb l’aigua de remull a l’olla de pressió. Afegiu-hi uns granets de sal, la canyella, l’anís i aigua que ho cobreixi. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure a foc sua…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat