Escudella barrejada de mill i cigrons

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat energètic, calorífic i ple de nutrients; una escudella saludable per reforçar i escalfar el cos amb tots els nutrients que necessitem: proteïnes, hidrats, greixis, vitamines i minerals. Una delícia!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 l d’aigua mineral o caldo vegetal natural
Verdure

Elaboració

Salteu la ceba amb una mica d’oli i sal durant 5 minuts. Afegiu-hi el mill i torreu-lo lleugerament, sense parar de remenar.
Aboqueu-hi l’aigua, els cigrons cuits, el wakame, el llorer, ½ …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat