Plàtans caramelitzats

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory

Una recepta amb el dolç natural que ens regala el plàtan, una fruita que destaca pel seu contingut en hidrats de carboni, magnesi i potassi.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 cullerada d’oli de coco verge
2 plàtans, tallats

Elaboració

Escalfeu una paella de ferro colat o una paella antiadherent de titani i carboni. Afegiu-hi l’oli, els plàtans tallats i deixeu-los daurar per un sol costat durant 2-3 minuts, a foc mitjà-fo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat