Carbassa rostida amb formatge de cabra semi

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Coure la carbassa amb oli verge d’oliva o de coco i menjar-la amb aliments rics en greixos com el formatge de cabra o el pernil ibèric incrementa la biodisponibilitat de la gran quantitat de carotenoides que conté.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

8 llesques de carbassa
1 cullerada d’oli de coco ve

Elaboració

Talleu la carbassa a llesques de 2-3 cm de gruix, salpebreu-la i enrossiu-la pels dos costats en una paella untada amb oli de coco.
Un cop fora del foc, esmicoleu el formatge per sobre la carba…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat