Serpentines de col ploma amb moniato, cochayuyo i pesto de cànem

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Si busqueu un plat prebiòtic a base d'aliments reals, no us compliqueu: us proposem aquest plat ràpid i nutritiu a partir de moniato refrigerat i alga cochayuyo marinada.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 15 de maceració
© Pau Esculies

Ingredients

4 moniatos tallats a daus, cuits i refrigerats
4 grap

Elaboració

Marineu l’alga amb aigua bona que tan sols la cobreixi, un raig d’oli i un de vinagre de poma i herbes aromàtiques al gust. Deixeu-la marinar mínim uns 15 minuts o fins que us agradi la text…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat