Copa de xia i ametlla amb aromes d’albercoc i vainilla

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres ràpides de preparar, lleugeres i amb moltíssimes propietats beneficioses. Sempre tenen èxit i admeten tantes variants que podríeu fer-ne una per a cada dia de la setmana i no us en cansaríeu.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per al púding de xia

50 g d’ametlla crua – activada

Elaboració

Per activar les ametlles, poseu-les en remull amb aigua i un rajolí de llimona durant 10-12 hores a temperatura ambient i tapades. Llenceu l’aigua de remull, esbandiu-les i peleu-les.
Tritur…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat