RECEPTES / Bernard Benbassat

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Mix de fruita fresca, cereals i llavors

8/10 racions

Per esmorzar, berenar o per les postres!

Llest en 30 minuts

Cost: 4 euros

Foto: Pau Esculies

Ingredients

  • 100 g de flocs de blat de moro
  • 25 g de quinoa inflada
  • 200 g de maduixots tallats a quarts
  • 200 g de boletes de meló
  • 200 g de kiwi tallat a llesques
  • 50 g de llavors de sèsam
  • Lli
  • Chía
  • Cànem

Elaboració

  1. Agafeu tots els ingredients i remeneu-los.
  2. Refresqueu-ho amb unes fulles de menta fresca tallades en juliana.
  3. Mengeu-vos-ho tot seguit.
PUBLICITAT

amunt

Tens el colesterol suposadament elevat? Doncs no et perdis la xerrada de divendres, 24 de març d'en Marc Vergés.