Lasanya de tofu, olivada i anxova

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Recepta per aprendre a cuinar el tofu d'una manera fàcil i diferent. Aquest pot ser un segon plat o un canapé d'aperitiu. Si teniu problemes de digestió, coeu el tofu deu minuts i després passeu-lo per la paella.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de tofu semitendre
Torrades*
Olivada verda o

Elaboració

Talleu el tofu a làmines de 3 mm de gruix.
Passeu les làmines per la paella greixada amb oli de gira-sol ben calent i només d’una banda.
Unteu la cara torrada amb olivada verda o negra….

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat