Lasanya de tofu, olivada i anxova

Inici  ›  Receptes 31 d'octubre 2011 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Lasanya de tofu, olivada i anxovaBernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Lasanya de tofu, olivada i anxova

16 canapés

-Aquest pot ser un segon plat o un canapé d’aperitiu

-Si tens problemes de digestió, cou el tofu deu minuts i després passa’l per la paella

-El dia que cuinis aquest plat no mengis fruita de postres ja que impedeix la metabolització de la proteïna vegetal

-Recepta per aprendre a cuinar el tofu d’una manera fàcil i diferent.

Lasanya de tofu, olivada i anxova

Foto: Pau Escúlies

 

Ingredients:

  • 500 g de tofu semitendre
  • Torrades
  • Olivada verda o negre
  • Anxoves
  • Créixens
  • Oli d’oliva ppf
  • Oli de girasol
  • Llavors de cànem

Elaboració:

Talleu el tofu a làmines de 3 mm de gruix. Passeu les làmines per la paella greixada amb oli de gira-sol ben calent i només d’una banda. Unteu la cara torrada amb olivada verda o negra. Estireu ¼ de filet d’anxova sobre l’olivada. Cobriu-ho amb fulletes de créixens. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva ppf i escampeu-hi llavors de cànem.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Lasanya de tofu, olivada i anxova

Inici  ›  Receptes 31 d'octubre 2011 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Lasanya de tofu, olivada i anxovaBernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Lasanya de tofu, olivada i anxova

16 canapés

-Aquest pot ser un segon plat o un canapé d’aperitiu

-Si tens problemes de digestió, cou el tofu deu minuts i després passa’l per la paella

-El dia que cuinis aquest plat no mengis fruita de postres ja que impedeix la metabolització de la proteïna vegetal

-Recepta per aprendre a cuinar el tofu d’una manera fàcil i diferent.

Lasanya de tofu, olivada i anxova

Foto: Pau Escúlies

 

Ingredients:

  • 500 g de tofu semitendre
  • Torrades
  • Olivada verda o negre
  • Anxoves
  • Créixens
  • Oli d’oliva ppf
  • Oli de girasol
  • Llavors de cànem

Elaboració:

Talleu el tofu a làmines de 3 mm de gruix. Passeu les làmines per la paella greixada amb oli de gira-sol ben calent i només d’una banda. Unteu la cara torrada amb olivada verda o negra. Estireu ¼ de filet d’anxova sobre l’olivada. Cobriu-ho amb fulletes de créixens. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva ppf i escampeu-hi llavors de cànem.

PUBLICITAT

portada  —  amunt