Lasanya de tofu, olivada i anxova

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Recepta per aprendre a cuinar el tofu d'una manera fàcil i diferent. Aquest pot ser un segon plat o un canapé d'aperitiu. Si teniu problemes de digestió, coeu el tofu deu minuts i després passeu-lo per la paella.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 500 g de tofu semitendre
  • Torrades*
  • Olivada verda o negre
  • Anxoves
  • Créixens
  • Oli d’oliva ppf
  • Oli de girasol
  • Llavors de cànem

*Depenent del tipus de torrades que escolliu tindreu una versió amb o sense gluten.

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Lasanya de tofu, olivada i anxova

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Recepta per aprendre a cuinar el tofu d'una manera fàcil i diferent. Aquest pot ser un segon plat o un canapé d'aperitiu. Si teniu problemes de digestió, coeu el tofu deu minuts i després passeu-lo per la paella.


Ingredients

  • 500 g de tofu semitendre
  • Torrades*
  • Olivada verda o negre
  • Anxoves
  • Créixens
  • Oli d'oliva ppf
  • Oli de girasol
  • Llavors de cànem
*Depenent del tipus de torrades que escolliu tindreu una versió amb o sense gluten.

Elaboració

  1. Talleu el tofu a làmines de 3 mm de gruix.
  2. Passeu les làmines per la paella greixada amb oli de gira-sol ben calent i només d’una banda.
  3. Unteu la cara torrada amb olivada verda o negra.
  4. Estireu ¼ de filet d’anxova sobre l’olivada.
  5. Cobriu-ho amb fulletes de créixens.
  6. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva ppf i escampeu-hi llavors de cànem.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Talleu el tofu a làmines de 3 mm de gruix.
  2. Passeu les làmines per la paella greixada amb oli de gira-sol ben calent i només d’una banda.
  3. Unteu la cara torrada amb olivada verda o negra.
  4. Estireu ¼ de filet d’anxova sobre l’olivada.
  5. Cobriu-ho amb fulletes de créixens.
  6. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva ppf i escampeu-hi llavors de cànem.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat