Dàtils amb api

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Després d'una bona excursió, d'un partit de futbol o per afrontar un gran esforç mental, una gran opció és prendre dàtils amb api. Si teniu convidats a casa quedareu com uns reis, innovareu i sorprendreu.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 100 g de nou moscada
  • 10 dàtils desossats i triturats
  • Un pessic de comí en pols
  • Un pessic de pell seca de taronja en pols
  • Un manat d’api

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Dàtils amb api

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Després d'una bona excursió, d'un partit de futbol o per afrontar un gran esforç mental, una gran opció és prendre dàtils amb api. Si teniu convidats a casa quedareu com uns reis, innovareu i sorprendreu.


Ingredients

  • 100 g de nou moscada
  • 10 dàtils desossats i triturats
  • Un pessic de comí en pols
  • Un pessic de pell seca de taronja en pols
  • Un manat d'api

Elaboració

  1. Poseu els ingredients en un bol i barregeu-los
  2. Afegiu-hi un grapat de fulles grogues d'api, senceres i petites.
  3. Incorporeu-ho a la barreja
  4. Reompliu els dàtils, tallats al llarg, desossats i presentats com un entrepà.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Poseu els ingredients en un bol i barregeu-los
  2. Afegiu-hi un grapat de fulles grogues d’api, senceres i petites.
  3. Incorporeu-ho a la barreja
  4. Reompliu els dàtils, tallats al llarg, desossats i presentats com un entrepà.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat