Dàtils amb api

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Després d'una bona excursió, d'un partit de futbol o per afrontar un gran esforç mental, una gran opció és prendre dàtils amb api. Si teniu convidats a casa quedareu com uns reis, innovareu i sorprendreu.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

100 g de nou moscada
10 dàtils desossats i triturat

Elaboració

Poseu els ingredients en un bol i barregeu-los
Afegiu-hi un grapat de fulles grogues d’api, senceres i petites.
Incorporeu-ho a la barreja
Reompliu els dàtils, tallats al llarg, desossat…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat