Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Dàtils amb api

18 peces

-Els dàtils són energètics perquè contenen molts hidrats de carboni i sucres. El sucre que conté és, però, de fàcil assimilació i allarguen la sensació de sacietat.

-Són un bon aperitiu o berenar sobretot si heu fet exercici físic. A més incrementen l’agilitat mental.

-Els dàtils tranquilitzen i ajuden a dormir millor.

-L’api és un gran diurètic i ajuda a fer la digestió.

Ingredients:

  • 100 g de nou moscada
  • 10 dàtils desossats i triturats
  • Un pessic de comí en pols
  • Un pessic de pell seca de taronja en pols

Elaboració:

  1. Poseu els ingredients en un bol i barregeu-los
  2. Afegiu-hi un grapat de fulles grogues d’api, senceres i petites.
  3. Incorporeu-ho a la barreja
  4. Reompliu els dàtils, tallats al llarg, desossats i presentats com un entrepà.

 

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

amunt