Entrepà d’oliva verda, ruca i ceba confitada

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Us proposem un entrepà fàcil de preparar i carregat de subtils sabors d'ingredients molt saludables. Fins i tot el podeu fer d'aperitiu si teniu convidats a casa. Si el presenteu amb gràcia, deixarà de ser un entrepà per passar a ser un perfecte aperitiu.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 400 g de ceba émince
  • 8 llesques de pa de cereals integrals
  • Llavors de cànem sense torrar
  • Fulles de ruca
  • 20 g de concentrat d’atzavara
  • Una mica de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • 6 grans d’all sencers i pelats
  • 200 g d’olives verdes mançanenca sense pinyol
  • 30 g d’ametlla en pols
  • Una mica de sajolida
  • 40 g d’oli d’oliva
  • 60 g d’oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • 4 g de sal marina

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Entrepà d’oliva verda, ruca i ceba confitada

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Us proposem un entrepà fàcil de preparar i carregat de subtils sabors d'ingredients molt saludables. Fins i tot el podeu fer d'aperitiu si teniu convidats a casa. Si el presenteu amb gràcia, deixarà de ser un entrepà per passar a ser un perfecte aperitiu.


Ingredients

  • 400 g de ceba émince
  • 8 llesques de pa de cereals integrals
  • Llavors de cànem sense torrar
  • Fulles de ruca
  • 20 g de concentrat d'atzavara
  • Una mica de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • 6 grans d'all sencers i pelats
  • 200 g d'olives verdes mançanenca sense pinyol
  • 30 g d'ametlla en pols
  • Una mica de sajolida
  • 40 g d'oli d'oliva
  • 60 g d'oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • 4 g de sal marina

Elaboració

  1. Confiteu la ceba amb l'oli, la sal, l'atzavara, la farigola, el llorer i els alls.
  2. Cap al final, traieu les fulles de llorer i escorreu-ho tot.
  3. Tritureu les olives verdes amb l'ametlla en pols, farigola, sajolida i l'oli d'oliva.
  4. Unteu les llesques de pa.
  5. Cobriu-ho amb la ceba confitada escorreguda i, damunt, poseu-hi la ruca.
  6. Escampeu-hi llavors de gira-sol torrades i llavors de cànem sense torrar.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Confiteu la ceba amb l’oli, la sal, l’atzavara, la farigola, el llorer i els alls.
  2. Cap al final, traieu les fulles de llorer i escorreu-ho tot.
  3. Tritureu les olives verdes amb l’ametlla en pols, farigola, sajolida i l’oli d’oliva.
  4. Unteu les llesques de pa.
  5. Cobriu-ho amb la ceba confitada escorreguda i, damunt, poseu-hi la ruca.
  6. Escampeu-hi llavors de gira-sol torrades i llavors de cànem sense torrar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat