Pollastre amb tomàquets secs a l’olla de cocció lenta

Plat principal  |  Laura Garcia

Aquesta recepta tan fàcil només demana 10 minuts de preparació i s’anirà cuinant pausadament mentre aprofiteu el matí. Les olles de cocció lenta no emeten gaire calor, així que són una bona opció per cuinar a l’estiu sense disparar la temperatura de la cuina.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    4h 10 minuts

Ingredients

1,5 kg de cuixes i contracuixes de pollastre amb pell o

Elaboració

Salpebreu cada tros de pollastre per tots dos costats amb un polsim de sal i pebre.
Poseu els trossos de pollastre dins de l’olla, els uns a sobre dels altres, si fa falta.
Talleu els tom…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat