Còctel de fruita i verdura

Els nostres còctels no són un còctel qualsevol. Són còctels saludables i deliciosos! Prova'l i ja ens diràs!

31 de gener 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Còctel de fruita i verdura

1 litre

-Prova aquesta combinació de poma, pastanaga i api. T’agradarà!

-Un còctel fet en 15 minuts!

-Refrescant i depuratiu 100%.

Ingredients:

Foto: Pau Esculies

  • 1 k de pomes Granny Smith
  • 1 k de pastanagues
  • 500 gr de branca d’api
  • 30 g de tamari
  • Un pessic de wasabi
  • El suc d’una llimona

Elaboració:

  1. Liqueu les pomes, les pasatanagues i l’api
  2. Afegiu-hi el tamari, el wasabi i el suc de la llimona
  3. Beveu-vos-el fresc.

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Còctel de fruita i verdura

Els nostres còctels no són un còctel qualsevol. Són còctels saludables i deliciosos! Prova'l i ja ens diràs!

31 de gener 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Còctel de fruita i verdura

1 litre

-Prova aquesta combinació de poma, pastanaga i api. T’agradarà!

-Un còctel fet en 15 minuts!

-Refrescant i depuratiu 100%.

Ingredients:

Foto: Pau Esculies

  • 1 k de pomes Granny Smith
  • 1 k de pastanagues
  • 500 gr de branca d’api
  • 30 g de tamari
  • Un pessic de wasabi
  • El suc d’una llimona

Elaboració:

  1. Liqueu les pomes, les pasatanagues i l’api
  2. Afegiu-hi el tamari, el wasabi i el suc de la llimona
  3. Beveu-vos-el fresc.

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt