Crema neuroprotectora de nous i sèsam amb aroma de mandarina

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Crema ideal per farcir endívies, creps de verdures, per utilitzar com a paté sobre torrades (espessida amb xia) o per convertir-la en la millor salsa per a l’amanida d’escarola i magrana.

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas (50 g) de nous del país activades i esbandides

Elaboració

Tritureu-ho tot fins a obtenir una crema.
Rectifiqueu-ne la consistència i el sabor, segons com us agradi. Poseu-la en un bol i guarniu-la amb julivert i ratlladura de mandarina.
Conserveu-…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat