Salsa d’alvocat i oli de peix amb llimona

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una salsa cremosa, refrescant, saborosa, antiinflamatòria i reguladora dels sistemes hormonal i immunitari gràcies a les propietats de l'oli de peix potenciades per l'acció del gingebre i el pebre.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ alvocat madur
1 culleradeta (5 ml) de pasta d’ume

Elaboració

Tritureu tots els ingredients i afegiu-hi aigua gradualment fins a obtenir la consistència d’una maionesa clara.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat