Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Croquetes de vegetals

24 croquetes

-Amb aquestes croquetes ja tindràs una ració completa d’arròs, hidrats i vitamines!

-Una bona recepta per aprofitar el tàper que tens amb una mica d’arròs integral a la nevera.

-Perquè els cigrons, bens aixafats, no et provoquin gasos.

Foto: Pau Esculies

Ingredients:

  • 250 g de polpa de cigró
  • 250 g de verdures picades saltades (ceba, pastanaga, porro, col, api, all)
  • 150 g d’arròs integral bullit
  • 20 g de tamari
  • 10 g de llavors de sèsam
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Oli de girasol ppf
  • Suc de llimona

Elaboració:

  1. Barregeu la polpa de cigró, les verdures, l’arròs, el tamari, les llavors de sèsam i el julivert acabat de picar.
  2. Barregeu-ho bé.
  3. Rectifiqueu.
  4. Formeu croquetes i  arrebosseu-les amb pa ratllat integral, pressionant una mica perquè el pa ratllat penetri en la superfície de les croquetes.
  5. Deixeu-les reposar 24 h a la nevera sense tapar.
  6. Fregiu-les amb oli de gira-sol ppf a 180º.
  7. Serviu les croquetes calentes ruixades amb suc de llimona.
PUBLICITAT

portada  —  amunt