Croquetes de vegetals

Plat principal, Aperitius  |  Bernard Benbassat

Amb aquestes croquetes tindreu una ració completa d'arròs, hidrats i vitamines! Una recepta per aprofitar el tàper que teniu a la nevera amb una mica d'arròs integral sobrant.

  • Racions:
    24 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts + 24 h de refrigeració
© Pau Esculies

Ingredients

  • 250 g de polpa de cigró
  • 250 g de verdures picades saltades; ceba, pastanaga, porro, col, api i all (segons temporada)
  • 150 g d’arròs integral bullit
  • 20 g de tamari
  • 10 g de llavors de sèsam
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Oli de girasol ppf
  • Suc de llimona

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Croquetes de vegetals

Plat principal, Aperitius  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    24 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts + 24 h de refrigeració

Amb aquestes croquetes tindreu una ració completa d'arròs, hidrats i vitamines! Una recepta per aprofitar el tàper que teniu a la nevera amb una mica d'arròs integral sobrant.


Ingredients

  • 250 g de polpa de cigró
  • 250 g de verdures picades saltades; ceba, pastanaga, porro, col, api i all (segons temporada)
  • 150 g d'arròs integral bullit
  • 20 g de tamari
  • 10 g de llavors de sèsam
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Oli de girasol ppf
  • Suc de llimona

Elaboració

  1. Barregeu la polpa de cigró, les verdures, l'arròs, el tamari, les llavors de sèsam i el julivert acabat de picar.
  2. Barregeu-ho bé.
  3. Rectifiqueu.
  4. Formeu croquetes i  arrebosseu-les amb pa ratllat integral, pressionant una mica perquè el pa ratllat penetri en la superfície de les croquetes.
  5. Deixeu-les reposar 24 h a la nevera sense tapar.
  6. Fregiu-les amb oli de gira-sol ppf a 180º.
  7. Serviu les croquetes calentes ruixades amb suc de llimona.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Barregeu la polpa de cigró, les verdures, l’arròs, el tamari, les llavors de sèsam i el julivert acabat de picar.
  2. Barregeu-ho bé.
  3. Rectifiqueu.
  4. Formeu croquetes i  arrebosseu-les amb pa ratllat integral, pressionant una mica perquè el pa ratllat penetri en la superfície de les croquetes.
  5. Deixeu-les reposar 24 h a la nevera sense tapar.
  6. Fregiu-les amb oli de gira-sol ppf a 180º.
  7. Serviu les croquetes calentes ruixades amb suc de llimona.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat