Paté d’azuki, sèsam negre i lli

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquest paté resulta idoni per a un esmorzar enfortidor i remineralitzant o com a snack. Gràcies a la presència dels enzims vius del miso no pasteuritzat té un efecte molt equilibrador en la microbiota intestinal.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    2 hores
© Pau Esculies

Ingredients

Per a les azuki

1 vas (250 ml) d’azuki, en remull la

Elaboració

Per a la cocció de les azukis

Escorreu les azuki i llenceu l’aigua de remull.
Poseu-les a l’olla amb l’aigua, la kombu i feu que arrenqui el bull. Cuineu-les a foc lent. A pressió suau…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat