Carxofes exprés amb salsa de cúrcuma i lli

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat de carxofes depuratiu, amb polaritat de sabors i fàcil de fer. El sabor amargant  de la carxofa ens delata les virtuts que té sobre l’organisme: ajuda a desintoxicar el fetge i  a eliminar l’excés de líquid en el cos.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a les carxofes

8 carxofes
Sal marina fina
Peb

Elaboració

Per a les carxofes

Talleu la base de les carxofes, traieu les fulles més dures i talleu-ne les puntes. Fregueu-les amb llimona per evitar que s’ennegreixin .
Poseu-les a l’olla exprés am…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat