Crema de carbassa i llenties vermelles amb gingebre

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una crema deliciosa, molt nutritiva i fàcil de digerir gràcies a les llenties vermelles i el gingebre que incorpora. Ideal pels sopars de tota la família.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 litre d’aigua bona o caldo natural
1 vas (250 ml)

Elaboració

Poseu les llenties en un colador i renteu-les amb aigua freda de l’aixeta. Aboqueu-les en una olla, afegiu-hi l’aigua, porteu-ho a ebullició i escumeu-ho.
Afegiu l’alga kombu i les llavo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat