Pastís de mill i polenta amb pastanaga i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una opció sense gluten, lactis, llevat ni ous, idònia per a esmorzars i berenars nutritius o per a excursionistes i esportistes.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

600 ml d’aigua bona
200 ml de mill, rentat i escorr

Elaboració

Bulliu el mill amb l’aigua i un pessic de sal, durant 15 minuts en una olla mitjana (d’uns 3 litres) i tapada.
Incorporeu-hi el suc de poma calent, un pessic de sal, l’oli de coco i el co…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat