Hummus de cigrons i remolatxa

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un paté nutritiu i refrescant que aporta un color sorprenent a taula. Sorprendreu tant a convidats com a tota la família, nens inclosos.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de cigrons ben cuits
2 vasos (500 ml) de remola

Elaboració

Tritureu els cigrons i la remolatxa amb la resta d’ingredients fins que quedi un paté granulós i de consistència cremosa.
Poseu el paté en un bol i tireu-hi per sobre un polsim de pebre, …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat