Gelatina de verdures i tofu fumat

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un entrant ideal, refrescant i lleuger per als dies més calorosos i una manera diferent i original de menjar verdura que pot ajudar a despertar l’interès per la verdura entre els més petits de casa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 2 hores de nevera
© Pau Esculies

Ingredients

1 pastanaga, en flors o daus d’1 cm
8 mongetes tendre

Elaboració

Refredeu un motlle a la nevera.
Feu bullir amb sal les pastanagues, durant 2 o 3 minuts, fins que quedin al dente. Escorreu-ho i deixeu-ho refredar en un plat pla.
En la mateixa aigua, feu b…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat