Quinoa reial amb verdura verda, all negre i fenigrec

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La quinoa és una gran aliada de la cuina natural: fàcil i ràpida de coure, sempre queda bé. Adapteu la recepta amb les hortalisses de temporada.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 pastanagues tallades a mistos
Verdura verda de temp

Elaboració

Renteu la quinoa i escorreu-la.
Poseu l’aigua en una cassola tapada i, quan arrenqui el bull, incorporeu-hi la quinoa, la cúrcuma, el pebre i una mica de sal, i deixeu-la bullir a foc suau 1…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat