Peres amb mandarina i canyella

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una combinació perfecte amb polaritat de sabors, entre l’àcid de la mandarina i el picant de la canyella, que sempre sorprèn.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 peres dolces del país
Canyella en branca i mòlta

Elaboració

Poseu un dit d’aigua bona en una cassoleta i feu-hi bullir 3 trossos de pell de mandarina i 5 cm de branca de canyella durant 3 minuts tapat.
Peleu i talleu les peres per la meitat i poseu-le…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat