Oli de romaní amb suc de llimona, depuratiu hepàtic

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La primavera és el moment “mínim esforç-màxim resultat” per a la depuració hepàtica i una bona manera de fer-ho és prendre cada matí en dejú una cullerada d’oli d’oliva seguida de suc de llimona..

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 9 dies de maceració
© Pau Esculies

Ingredients

3 branques de romaní
250 ml d’oli d’oliva verge

Elaboració

Poseu el romaní al fons del pot i cobriu-lo d’oli, procurant que quedi tot el romaní ben submergit. Opcionalment, tireu-hi un gra d’all.
Tapeu i deixeu-ho macerar com a mínim 9 dies en …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat