Truita de carbassó amb tomacons i alfàbrega

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La truita de carbassó i ceba és un clàssic que sempre agrada. Amb el contrast de sabors dels tomacons secs i el picant de l’alfàbrega, passa a ser una truita que sorprendrà a tothom.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 cebes tallades fines
2 carbassó a dauets
4 ous

Elaboració

Salteu les cebes en una paella amb una mica d’oli i sal fins que comencin a enrossir-se.
Incorporeu-hi el carbassó i coeu-ho tot fins que el carbassó comenci a estovar-se.
Bateu els ous …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat