Hummus de cigrons amb seitons i julivertada d’avellanes i festucs

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar l'excés d'estrògens i frenar l'aromatasa

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts + 2 hores de maceració

Ingredients

Per marinar els seitons

8 seitons molt frescos
2 ara

Elaboració

Per marinar els seitons

Renteu els seitons i traieu els dos filets amb cura. Poliu-los d’espines petites.
Poseu-los en un recipient amb el suc aranja i deixeu-los macerar una hora.

Per a …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat