Torrades de pa àzim i nous

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

El pa 'àzim' o pa sense llevat, s'elabora barrejant farina amb aigua i formant una massa a la qual s'afegeix sal i es dóna forma abans de coure-la. L'haureu de tastar per opinar!

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 10 torrades de pa àzim fi, de blat o de blat kamut
  • 200 g de nous pelades
  • 50 g de mel d’eucaliptus
  • 150 g de nata de soja
  • 10 g de galanga ratllada
  • 10 g de llavors de xia
  • Sal grisa
  • 20 g d’oli de nou ppf

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Torrades de pa àzim i nous

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

El pa 'àzim' o pa sense llevat, s'elabora barrejant farina amb aigua i formant una massa a la qual s'afegeix sal i es dóna forma abans de coure-la. L'haureu de tastar per opinar!


Ingredients

  • 10 torrades de pa àzim fi, de blat o de blat kamut
  • 200 g de nous pelades
  • 50 g de mel d'eucaliptus
  • 150 g de nata de soja
  • 10 g de galanga ratllada
  • 10 g de llavors de xia
  • Sal grisa
  • 20 g d'oli de nou ppf

Elaboració

  1. Torreu poc al forn les nous pelades.
  2. Piqueu-les amb un ganivet.
  3. Poseu-les en un bol amb la mel, la nata, la galanga ratllada, un pessil de sal, l'oli i les llavors de xia.
  4. Barregeu-ho.
  5. Unteu 10 torrades de pa àzim, fi, de blat o de blat kamut.
  6. Acompanyeu amb una infusió Hot-spicy.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Torreu poc al forn les nous pelades.
  2. Piqueu-les amb un ganivet.
  3. Poseu-les en un bol amb la mel, la nata, la galanga ratllada, un pessil de sal, l’oli i les llavors de xia.
  4. Barregeu-ho.
  5. Unteu 10 torrades de pa àzim, fi, de blat o de blat kamut.
  6. Acompanyeu amb una infusió Hot-spicy.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat