Torrades de pa àzim i nous

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

El pa 'àzim' o pa sense llevat, s'elabora barrejant farina amb aigua i formant una massa a la qual s'afegeix sal i es dóna forma abans de coure-la. L'haureu de tastar per opinar!

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

10 torrades de pa àzim fi, de blat o de blat kamut
2

Elaboració

Torreu poc al forn les nous pelades.
Piqueu-les amb un ganivet.
Poseu-les en un bol amb la mel, la nata, la galanga ratllada, un pessil de sal, l’oli i les llavors de xia.
Barregeu-ho.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat