Raviolis freds de carabassa i xampinyó

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Deliciosa recepta de raviolis amb farciment fred de carbassa i xampinyó, acompanyats d'una vinagreta exquisida. Entretinguts de fer però amb un resultat que no us deixarà indiferents!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

200 g de carabassa
200 g de làmines de xampinyó

Elaboració

Barregeu la carabassa cuita i les làmines de xampinyó saltades.
Farciu 18 làmines de massa wonton.
Bulliu-les 3’ en aigua lleugerament salada. Refresqueu-les. Escorreu-les.
Empla…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat