Raviolis freds de carabassa i xampinyó

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Deliciosa recepta de raviolis amb farciment fred de carbassa i xampinyó, acompanyats d'una vinagreta exquisida. Entretinguts de fer però amb un resultat que no us deixarà indiferents!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 200 g de carabassa
  • 200 g de làmines de xampinyó
  • 18 làmines de massa wonton (*)

(*) Normalment les làmines porten blat i ou a la seva composició.

Per a la vinagreta

  • 100 g d’oli d’oliva ppf.
  • 20 g de hatcho miso
  • 20 g de tamari
  • 30 g de vinagre negre d’arròs

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Raviolis freds de carabassa i xampinyó

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Deliciosa recepta de raviolis amb farciment fred de carbassa i xampinyó, acompanyats d'una vinagreta exquisida. Entretinguts de fer però amb un resultat que no us deixarà indiferents!


Ingredients

  • 200 g de carabassa
  • 200 g de làmines de xampinyó
  • 18 làmines de massa wonton (*)
(*) Normalment les làmines porten blat i ou a la seva composició.

Per a la vinagreta

  • 100 g d’oli d’oliva ppf.
  • 20 g de hatcho miso
  • 20 g de tamari
  • 30 g de vinagre negre d’arròs

Elaboració

  1. Barregeu la carabassa cuita i les làmines de xampinyó saltades.
  2. Farciu 18 làmines de massa wonton.
  3. Bulliu-les 3’ en aigua lleugerament salada. Refresqueu-les. Escorreu-les.
  4. Emplateu i napeu amb la vinagreta.
  5. Acabeu el muntatge del plat amb xicoires o créixens.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Barregeu la carabassa cuita i les làmines de xampinyó saltades.
  2. Farciu 18 làmines de massa wonton.
  3. Bulliu-les 3’ en aigua lleugerament salada. Refresqueu-les. Escorreu-les.
  4. Emplateu i napeu amb la vinagreta.
  5. Acabeu el muntatge del plat amb xicoires o créixens.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat