Peres de Lleida al forn amb cruixent de civada i fruita seca

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres o un berenar de tardor-hivern, adequat per a totes les condicions i ben complet; amb fruita fresca, flocs de civada, fruita seca i llavors. Admet moltes variants i resulta ben fàcil i ràpid de fer.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 peres de Lleida, pelades i laminades
1 cullerada de

Elaboració

Escalfeu el forn a 170 °C.
Barregeu en un bol tots els ingredients sòlids per al cruixent. Afegiu-hi els líquids i remeneu-ho tot bé.
Peleu les peres, traieu-ne el cor i farciu-les amb p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat