Sopa de farigola i pa de sègol

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar els fogots i l'insomni de la menopausa

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

0,5 dl oli d’oliva verge extra
½ cabeça d’alls

Elaboració

Sofregiu els alls amb l’oli, sense que agafin color.
Afegiu el pa tallat a llesques fines i la farigola.
Remeneu-ho i regueu-ho tot amb el brou vegetal bullent.
Deixar-ho bullir 5 minut…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat