Llom de bacallà amb espàrrecs i xampinyons amb una emulsió d’oli de llinet i oliva

Plat principal, Condiments i salses  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar l'excés d'estrògens i frenar l'aromatasa

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

1 manat d’espàrrecs (la part de les puntes)
200 g

Elaboració

Renteu els espàrrecs i els xampinyons. Talleu les puntes d’espàrrecs per la meitat i els xampinyons en quatre trossos.
Poseu una cassola amb l’oli d’oliva i els alls laminats i deixeu-l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat