Iogurt de nous de Brasil i remolatxa

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

Si heu eliminat els lactis de la vostra dieta i els trobeu a faltar aquesta recepta és per a vosaltres. Aquest iogurt vegà el podeu preparar i guardar en la nevera per tal de tenir-lo llest per quan ens vingui de gust.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    20 minuts + 8 h remull + 24 h fermentació

Ingredients

500 ml d’aigua filtrada
1 tassa (125 g) de nous de Br

Elaboració

Remulleu les nous de Brasil en una quantitat d’aigua filtrada per cobrir-les durant unes 8 hores o durant la nit. Descarteu l’aigua i renteu.
En una batedora de vas, poseu les nous de Brasil, l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat