Crestes de pell de carbassó

Plat principal, Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Si us agraden les crestes de tota la vida, aquesta versió vegetariana farcida amb carbassó i tomàquet no us deixarà indiferents. Aquesta és una recepta ideal de la cuina de re-aprofitament. Quina altra recepta se us acut amb la pell dels carbassons?

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2 hores

Ingredients

Per a la massa

  • 240 g de farina integral de blat
  • 50 g de suc de pastanaga
  • 4 g de sal grisa
  • 120 g d’oli d’oliva ppf (primera premsada en fred)

Per al farciment

  • 600 g de pell de carbassó tallada
  • 180 g de polpa de tomàquet picada
  • 2 grans d’all picats
  • 60 g d’oli d’oliva
  • 6 g de sal

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Crestes de pell de carbassó

Plat principal, Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2 hores

Si us agraden les crestes de tota la vida, aquesta versió vegetariana farcida amb carbassó i tomàquet no us deixarà indiferents. Aquesta és una recepta ideal de la cuina de re-aprofitament. Quina altra recepta se us acut amb la pell dels carbassons?


Ingredients

Per a la massa

  • 240 g de farina integral de blat
  • 50 g de suc de pastanaga
  • 4 g de sal grisa
  • 120 g d'oli d'oliva ppf (primera premsada en fred)

Per al farciment

  • 600 g de pell de carbassó tallada
  • 180 g de polpa de tomàquet picada
  • 2 grans d'all picats
  • 60 g d'oli d'oliva
  • 6 g de sal

Elaboració

Per a la massa

  1. Ajunteu la farina i la sal i barregeu-ho.
  2. Afegiu-hi l'oli emulsionat amb el suc. Pasteu-ho una mica.
  3. Dividiu-ho en sis parts de 65 g i feu-ne, estirant-les, discos de 3 mm de gruix.
  4. Farciu-ho i tanqueu-ho com si fossin crestes.

Per al farciment

  1. Ajunteu tots els ingredients en fred. Feu-los coure una hora a foc lent, tapats.
  2. Al final de la cocció, no hi ha de quedar líquid. Rectifiqueu-ho. Poseu les crestes sobre una safata de forn.
  3. Unteu-les amb oli d'oliva ppf i empolsineu-hi pipes de gira-sol.
  4. Fornegeu-ho 35 minuts a 180 ºC, en funció turbo.
  5. Serviu-ho a temperatura ambient.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

Per a la massa

  1. Ajunteu la farina i la sal i barregeu-ho.
  2. Afegiu-hi l’oli emulsionat amb el suc. Pasteu-ho una mica.
  3. Dividiu-ho en sis parts de 65 g i feu-ne, estirant-les, discos de 3 mm de gruix.
  4. Farciu-ho i tanqueu-ho com si fossin crestes.

Per al farciment

  1. Ajunteu tots els ingredients en fred. Feu-los coure una hora a foc lent, tapats.
  2. Al final de la cocció, no hi ha de quedar líquid. Rectifiqueu-ho. Poseu les crestes sobre una safata de forn.
  3. Unteu-les amb oli d’oliva ppf i empolsineu-hi pipes de gira-sol.
  4. Fornegeu-ho 35 minuts a 180 ºC, en funció turbo.
  5. Serviu-ho a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat