Crestes de pell de carbassó

Plat principal, Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Si us agraden les crestes de tota la vida, aquesta versió vegetariana farcida amb carbassó i tomàquet no us deixarà indiferents. Aquesta és una recepta ideal de la cuina de re-aprofitament. Quina altra recepta se us acut amb la pell dels carbassons?

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2 hores

Ingredients

Per a la massa

240 g de farina integral de blat
50 g

Elaboració

Per a la massa

Ajunteu la farina i la sal i barregeu-ho.
Afegiu-hi l’oli emulsionat amb el suc. Pasteu-ho una mica.
Dividiu-ho en sis parts de 65 g i feu-ne, estirant-les, discos de 3 mm de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat