Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Crestes de pell de carbassó

6 racions

Llest en 45 minuts

Cost: 6 euros

Ingredients

Per a la massa:

  • 240 g de farina integral
  • 5 cereals
  • 4 g de sal grisa
  • 120 g d’oli d’oliva ppf
  • 50 g de suc de pastanaga

Per al farciment:

  • 600 g de pell de carbassó tallada
  • 180 g de polpa de tomàquet picada
  • 2 grans d’all picats
  • 60 g d’oli d’oliva
  • 6 g de sal

Elaboració

  1. Ajunteu la farina i la sal i barregeu-ho.
  2. Afegiu-hi l’oli emulsionat amb el suc. Pasteu-ho una mica.
  3. Dividiu-ho en sis parts de 65 g i feu-ne, estirant-les, discos de 3 mm de gruix.
  4. Farciu-ho i tanqueu-ho com si fossin crestes.

El farciment:

  1. Ajunteu tots els ingredients en fred. Feu-los coure una hora a foc lent, tapats.
  2. Al final de la cocció, no hi ha de quedar líquid. Rectifiqueu-ho. Poseu les crestes sobre una safata de forn.
  3. Unteu-les amb oli d’oliva ppf i empolsineu-hi pipes de gira-sol.
  4. Fornegeu-ho 35 min a 180 ºC, en funció turbo.
  5. Serviu-ho a temperatura ambient.
PUBLICITAT

portada  —  amunt