Els amants dels productes de la terra i de proximitat teniu una cita ineludible aquest cap de setmana a “Benvinguts a pagès“. Perquè podreu triar i remenar entre desenes de propostes de cases de pagès, granges, obradors, pescadors, restaurants i allotjaments que us obriran les portes perquè els pugueu visitar i conèixer-los de forma gratuïta.

Es tracta de tres dies en què els consumidors tindrem l’oportunitat de veure en primera persona l’origen dels productes que més ens agraden, on neix tot el que mengem i posar cara a totes les persones que en fan possible la producció.

A més a més, les explotacions seran a càrrec de restaurants i allotjaments que oferiran menús i descomptes especials per menjar i dormir i, en definitiva, gaudir d’un àpat o d’un cap de setmana sencer lluny de fums i d’asfalt i absolutament adaptat a famílies amb nens i nenes petits.

Entre les moltes propostes que trobareu al mapa de “Benvinguts a pagès”, en veureu moltes d’explotacions ecològiques que la Neus Monllor us ha anat presentant a la secció “L’origen” d’Etselquemenges, com ara Cal Pauet, Biopirineus, Cal Calsot, Talcomraja, Mas Marcè, La selvatana, Cal roio o Aromis.

Que en gaudiu!

Més info a Benvinguts a pagès

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor