Amanida de ruca i endívies

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Bernard Benbassat ens proposa aquesta deliciosa amanida, fàcil i refrescant, per als primers dies de la primavera

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 9 endívies tallades a rodanxes
  • 120 g de ruca
  • 100 g d’alga hiziki cuita, freda
  • 100 g d’alga kombu cuita, freda, tallada en juliana
  • 180 g de salmó salvatge fumat tallat en tires

Per a la vinagreta

  • 20 g de suc de llimona
  • 25 g de vinagre d’arròs
  • 15 g de hatcho miso
  • un pessic de curri
  • 20 g de tamari
  • 100 g d’oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • 60 g d’oli d’oliva ppf

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Amanida de ruca i endívies

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Bernard Benbassat ens proposa aquesta deliciosa amanida, fàcil i refrescant, per als primers dies de la primavera


Ingredients

  • 9 endívies tallades a rodanxes
  • 120 g de ruca
  • 100 g d'alga hiziki cuita, freda
  • 100 g d'alga kombu cuita, freda, tallada en juliana
  • 180 g de salmó salvatge fumat tallat en tires

Per a la vinagreta

  • 20 g de suc de llimona
  • 25 g de vinagre d'arròs
  • 15 g de hatcho miso
  • un pessic de curri
  • 20 g de tamari
  • 100 g d'oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • 60 g d'oli d'oliva ppf

Elaboració

  1. Munteu, estèticament i amb volum, les amanides en bols.
  2. Amaniu-les amb la vinagreta.
  3. Emulsioneu-ho.
  4. Serviu les amanides a temperatura ambient.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Munteu, estèticament i amb volum, les amanides en bols.
  2. Amaniu-les amb la vinagreta.
  3. Emulsioneu-ho.
  4. Serviu les amanides a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat