Amanida de ruca i endívies

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Bernard Benbassat ens proposa aquesta deliciosa amanida, fàcil i refrescant, per als primers dies de la primavera

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

9 endívies tallades a rodanxes
120 g de ruca
100

Elaboració

Munteu, estèticament i amb volum, les amanides en bols.
Amaniu-les amb la vinagreta.
Emulsioneu-ho.
Serviu les amanides a temperatura ambient.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat