Tàrtar de salmó i espinacs

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Plat ràpid, fàcil de preparar, gustós i carregat de proteïnes d'alt valor biològic i de omega-3, essencials per al bon funcionament de l'organisme. Mireu però sempre, d'escollir salmó salvatge a l'hora de cuinar.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Per al tàrtar

  • 500 g de carn neta i crua de salmó salvatge, picada amb ganivet.
  • De 40 a 100 g de salmó salvatge fumat. Segons el punt de fum, picat.
  • 12 g de escalunya tallada molt fina.
  • 4 g de julivert molt ben picat a l’instant.
  • 25 g d’oli de girasol de primera pressió en fred.
  • 4 g de sal.
  • Ratlladura de 1/6 de llimona ecològica.

Per als espinacs

  • 600g de fulles molt fresques, netes i sense tija.

Per als xips de remolatxa

  • Dues remolatxes

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Tàrtar de salmó i espinacs

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Plat ràpid, fàcil de preparar, gustós i carregat de proteïnes d'alt valor biològic i de omega-3, essencials per al bon funcionament de l'organisme. Mireu però sempre, d'escollir salmó salvatge a l'hora de cuinar.


Ingredients

Per al tàrtar

  • 500 g de carn neta i crua de salmó salvatge, picada amb ganivet.
  • De 40 a 100 g de salmó salvatge fumat. Segons el punt de fum, picat.
  • 12 g de escalunya tallada molt fina.
  • 4 g de julivert molt ben picat a l'instant.
  • 25 g d'oli de girasol de primera pressió en fred.
  • 4 g de sal.
  • Ratlladura de 1/6 de llimona ecològica.

Per als espinacs

  • 600g de fulles molt fresques, netes i sense tija.

Per als xips de remolatxa

  • Dues remolatxes

Elaboració

Per al tàrtar

  1. Barregeu tots els ingredients i rectifiqueu de sal.

Per als espinacs

  1. Ofegueu en sec, durant 8 minuts, tapats, sense sal.
  2. Escorreu la poca aigua de vegetació que hagin deixat anar i deixeu que refredin.

Per als xips de remolatxa

  1. Talleu la remolatxa amb el tallador d'embotits.
  2. Fregiu amb oli d'oliva i escorreu de seguida. Saleu.

Per a la presentació

  1. Amaniu els espinacs amb l'oli de nous i la sal.
  2. Munteu el tàrtar i els espinacs amb cèrcols.
  3. Acabeu amb les xips de remolatxa i serviu.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

Per al tàrtar

  1. Barregeu tots els ingredients i rectifiqueu de sal.

Per als espinacs

  1. Ofegueu en sec, durant 8 minuts, tapats, sense sal.
  2. Escorreu la poca aigua de vegetació que hagin deixat anar i deixeu que refredin.

Per als xips de remolatxa

  1. Talleu la remolatxa amb el tallador d’embotits.
  2. Fregiu amb oli d’oliva i escorreu de seguida. Saleu.

Per a la presentació

  1. Amaniu els espinacs amb l’oli de nous i la sal.
  2. Munteu el tàrtar i els espinacs amb cèrcols.
  3. Acabeu amb les xips de remolatxa i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat