Tàrtar de salmó i espinacs

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Plat ràpid, fàcil de preparar, gustós i carregat de proteïnes d'alt valor biològic i de omega-3, essencials per al bon funcionament de l'organisme. Mireu però sempre, d'escollir salmó salvatge a l'hora de cuinar.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Per al tàrtar

500 g de carn neta i crua de salmó salv

Elaboració

Per al tàrtar

Barregeu tots els ingredients i rectifiqueu de sal.

Per als espinacs

Ofegueu en sec, durant 8 minuts, tapats, sense sal.
Escorreu la poca aigua de vegetació que hagin d…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat