Tríptic de plàtan

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

3 maneres de cuinar el plàtan; 3 maneres de menjar-lo i disfrutar-lo. Aquestes són unes postres d'alta gastronomia a l'abast de tothom. Prepareu primer una bona llista per anar a comprar i ja tindreu més del 70% de l'esforç fet!

  • Racions:
    24 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per al pudding de plàtan i canyella

6 plàtans molt ma

Elaboració

Per al pudding de plàtan i canyella

Escalfeu una paella antiadherent. Rostiu els plàtans per les dues cares.
Poseu-los en un plat i aixafeu-los amb una forquilla.

50 g de farina integra…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat