Tallarines de carbassó amb gelatina de tomàquet i vinagreta de menta

Plat principal, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Les tallarines fetes de carbassó cru són una alternativa a la pasta de blat perfectes per a celíacs i intolerants al blat així com una manera diferent i original de menjar verdura per a grans i petits.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts + temps de refrigeració
© Pau Esculies

Ingredients

2 carbassons mitjans, sencers i sense pelar
1 pastana

Elaboració

Peleu i tritureu els tomàquets, sense llavors. Poseu-ne 250 ml en un cassó barrejat amb l’agar-agar, l’oli i un pessic de sal i pebre. Bulliu-ho 3 minuts i deixeu-ho refredar a la nevera en …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat