Sopa d’espelta, col i mongetes

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Plat de cullera amb mongetes i espelta cuita que us vindrà de gust els dies de més fred. L'espelta és un tipus de blat ric en proteïnes, fibra i vitamines i, a més, molt fàcil de digerir!

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

300 g de ceba picada
600 g de col arrissada
1200 g

Elaboració

Escalfeu l’oli de gira-sol i sofregiu la ceba picada.
Afegiu-hi la col arrissada tallada en tires i sofregiu-la.
Mulleu-ho amb el fons de vedella o el caldo de verdures.
Afegiu-hi u…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat