Sopa d’espelta, col i mongetes

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Plat de cullera amb mongetes i espelta cuita que us vindrà de gust els dies de més fred. L'espelta és un tipus de blat ric en proteïnes, fibra i vitamines i, a més, molt fàcil de digerir!

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 300 g de ceba picada
  • 600 g de col arrissada
  • 1200 g de fons de vedella o caldo de verdures
  • un pessic de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 10 boles de coriandre picades
  • 400 g d’espelta petita cuita
  • 400 g de mongetes en gra cuites
  • sal grossa
  • 30 g de suc de llimona
  • 60 g d’oli de gira-sol ppf

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Sopa d’espelta, col i mongetes

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Plat de cullera amb mongetes i espelta cuita que us vindrà de gust els dies de més fred. L'espelta és un tipus de blat ric en proteïnes, fibra i vitamines i, a més, molt fàcil de digerir!


Ingredients

  • 300 g de ceba picada
  • 600 g de col arrissada
  • 1200 g de fons de vedella o caldo de verdures
  • un pessic de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 10 boles de coriandre picades
  • 400 g d’espelta petita cuita
  • 400 g de mongetes en gra cuites
  • sal grossa
  • 30 g de suc de llimona
  • 60 g d’oli de gira-sol ppf

Elaboració

  1. Escalfeu l’oli de gira-sol i sofregiu la ceba picada.
  2. Afegiu-hi la col arrissada tallada en tires i sofregiu-la.
  3. Mulleu-ho amb el fons de vedella o el caldo de verdures.
  4. Afegiu-hi un pessic de farigola, 1 fulla de llorer, les boles de coriandre picades, l'espelta petita cuita, les mongetes en gra cuites, la sal grossa i el suc de llimona.
  5. Coeu-ho 30’ tapat a foc lent.
  6. Rectifiqueu i traieu la fulla de llorer.
  7. Serviu la sopa moderadament calenta, preferiblement.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Escalfeu l’oli de gira-sol i sofregiu la ceba picada.
  2. Afegiu-hi la col arrissada tallada en tires i sofregiu-la.
  3. Mulleu-ho amb el fons de vedella o el caldo de verdures.
  4. Afegiu-hi un pessic de farigola, 1 fulla de llorer, les boles de coriandre picades, l’espelta petita cuita, les mongetes en gra cuites, la sal grossa i el suc de llimona.
  5. Coeu-ho 30’ tapat a foc lent.
  6. Rectifiqueu i traieu la fulla de llorer.
  7. Serviu la sopa moderadament calenta, preferiblement.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat