Salmó al forn amb mostassa i ume

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una cocció suau que no malmet els greixos del salmó, que es digereixen millor combinats amb el picant de la mostassa i l’àcid-salat del vinagre d’ume.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 filets de salmó de piscifactoria ecològica de l’At

Elaboració

Escalfeu el forn ben calent, a 250 graus.
Renteu el salmó −preferiblement amb aigua de mar− i eixugueu-lo. Unteu cada filet amb oli, saleu i poseu-lo en una plata de forn metàl·lica, la …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat