Aigua d’arròs, rosa i tarongina

Begudes  |  Bernard Benbassat

Aquesta és una beguda refrescant i sedant associada a les flors de rosa i la flor de taronger. L'aigua d'arròs desinflama les parets estomacals i alimenta sense carregar el sistema digestiu ni irritar els intestins.

  • Racions:
    1 litre
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

150 g d’arròs integral
1,2 l d’aigua
Extracte de

Elaboració

Coeu l’arròs amb l’aigua durant una hora a foc lent –tapeu-lo quan comenci a bullir.
Coleu-lo en un colador xinès fi.
Reserveu l’arròs molt cuit per a una crema o una sopa.
Afegiu-…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat