Púding de plàtan

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Unes postres perfectes pels dies d'hivern, especialment calent per la canyella i el gingebre. Una bona oportunitat de barrejar i cuinar amb farines integrals.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

6 plàtans madurs
50 g de farina integral de blat

Elaboració

Escalfeu una paella antiadherent.
Rostiu-hi els plàtans per totes dues cares.
Poseu-los en un plat i aixafeu-los amb una forquilla.
Poseu en un bol les farines, l’ametlla mòlta, el ll…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat