Hamburgueses vegetals amb emulsió de bolets

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Aquesta es l'hamburguesa perfecta. Porta cereal i llegum, el combinat perfecte que es converteix en la proteïna d'alt valor biològic per excel·lència. Només caldrà acompanyar-la d'una mica de verdura crua o cuita o una crema o sopa.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

60 g d’oli de gira-sol ppf
400 g de ceba, pell de car

Elaboració

Escalfeu l’oli.
Sofregiu la ceba, el carbassó, la pastanaga, l’all i l’api picats.
Barregeu l’oli amb el miso i el tamari.
Ajunteu aquests dos preparats amb la quinoa cuia, la llentia cu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat