Tofu sedós i compota de pomes

A més de ser molt nutritiva, la compota de pomes és una manera ideal per netejar l'organisme de líquids i toxines!

Inici  ›  Receptes 26 de març 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Tofu sedós i compota de pomes

6 racions

Un plat molt depuratiu i una bona arma contra l’anèmia.

Una altra manera de cuinar el tofu amb fruita!

I, a més, molt fàcil de fer!

Foto: Pau Esculies

Ingredients

Per a la compota

  • 400 g de poma Granny Smith
  • 400 g de poma Golden
  • 400 g de poma reineta

Totes pelades, tallades a quarts i buidades.

  • Un pessic de clau d’olor en pols
  • 2 branques de canyella
  • 15 g de gingebre fresc ratllat
  • La ratlladura i el suc d’1 llimona

Elaboració

  1. Poseu-ho tot en una cassola de fons gruixut. Coeu-ho durant 5 h, tapat, a foc molt lent, i remeneu-ho de tant en tant.
  2. Traieu les branques de canyella, i escorreu-les bé.
  3. Serviu aquesta compota freda o tèbia, amb tofu sedós i crema de garrofa (es ven feta com si fos crema de cacau a les botigues dietètiques).

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Tofu sedós i compota de pomes

A més de ser molt nutritiva, la compota de pomes és una manera ideal per netejar l'organisme de líquids i toxines!

Inici  ›  Receptes 26 de març 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Tofu sedós i compota de pomes

6 racions

Un plat molt depuratiu i una bona arma contra l’anèmia.

Una altra manera de cuinar el tofu amb fruita!

I, a més, molt fàcil de fer!

Foto: Pau Esculies

Ingredients

Per a la compota

  • 400 g de poma Granny Smith
  • 400 g de poma Golden
  • 400 g de poma reineta

Totes pelades, tallades a quarts i buidades.

  • Un pessic de clau d’olor en pols
  • 2 branques de canyella
  • 15 g de gingebre fresc ratllat
  • La ratlladura i el suc d’1 llimona

Elaboració

  1. Poseu-ho tot en una cassola de fons gruixut. Coeu-ho durant 5 h, tapat, a foc molt lent, i remeneu-ho de tant en tant.
  2. Traieu les branques de canyella, i escorreu-les bé.
  3. Serviu aquesta compota freda o tèbia, amb tofu sedós i crema de garrofa (es ven feta com si fos crema de cacau a les botigues dietètiques).

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt