Plat principal | Montse Vallory, Jordina Casademunt
Crema remineralitzant indicada per a totes les edats, especialment si es vol reforçar els ossos.
Per preservar el verd viu del carbassó l’heu de coure poc, ja que una cocció llarga n’apaga el color i el torna amargant. El color maragda de les fulles tendres del wakame de Porto-Muiños hi combina a la perfecció.
Eviteu, però, la crema de sèsam torrat, perquè apagaria el verd viu.Es pot substituir la crema de sèsam per crema d’ametlles blanques. Totes dues cremes s’utilitzen a la cuina saludable com a substituts de la crema de llet de vaca.
Aquesta recepta és convenient per començar a introduir les algues a la dieta. Si no us agradés el lleuger sabor de mar, remulleu les algues 5-10 minuts abans d’incorporar-les a la cocció. Podeu aprofitar l’aigua de remull per regar les plantes, un cop diluïda amb 10 parts d’aigua
Una crema remineralitzant indicada per a totes les edats, especialment si es vol reforçar els ossos. Els porros són convenients durant tot l’any, però especialment durant els mesos més freds, perquè escalfen el cos.
– Wakame i sèsam: calci.
– Les algues ajuden a descarregar metalls pesants acumulats.