Crema de porros i carbassó amb wakame

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Crema remineralitzant indicada per a totes les edats, especialment si es vol reforçar els ossos.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 porros, a rodanxes
4 carbassons mitjans, a rodanxes

Elaboració

Salteu els porros amb una mica d’oli i sal marina durant 2-3 minuts.
Afegiu-hi l’alga wakame, l’alfàbrega i aigua fins que cobreixi les verdures. Cuineu-ho a foc suau, amb mitja tapa, du…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat