Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Ous amb espinacs

Per a 4 persones

-Els espinacs són rics en fibra i tenen molt betacarotè i vitamina C, que ens protegeixen del càncer.

-També contenen àcid fòlic, ideal per a les embarassades.

-Els espinacs tenen, a més, molts minerals: calci, magnesi, ferro, potassi, sodi, fòsfor i iode.

-Són calmants, digestius i van bé pel cervell.

Foto: Pau Esculies

 

 

Ingredients:

  • 600 g d’espinacs frescos sense tiges
  • 3 g de sal grisa
  • 6 ous
  • 400 g de crostons de pa Essene
  • Oli d’oliva ppf
  • Oli de lli ppf
  • sal

Elaboració:

  1. Coeu els espinacs en aigua amb sal durant 10 minuts i tapats, a foc lent.
  2. Coeu els ous durant 5 minuts amb aigua bullent.
  3. Refresqueu-los de seguida.
  4. Peleu-los.
  5. Torreu els crostons de pa.
  6. Col·loqueu els espinacs en sis plats plans de servei.
  7. Amaniu-ho amb els dos olis.
  8. Talleu els ous per la meitat.
  9. Poseu les dues meitats sobre els espinacs.
  10. Afegiu sal sobre les meitats de l’ou.
  11. Repartiu els crostons.
  12. Mengeu-vos-ho de seguida.

 

Comentaris
PUBLICITAT

amunt

amunt