Ous amb espinacs

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Recepta molt senzilla que pot fer tothom a casa i una alternativa proteïca al peix i a la carn, que es pot servir tebi, calent o fred. Els espinacs són molt lleugers i, a més a més, són calmants, digestius i van bé pel cervell.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

600 g d’espinacs frescos sense tiges
3 g de sal gri

Elaboració

Coeu els espinacs en aigua amb sal durant 10 minuts i tapats, a foc lent.
Coeu els ous durant 5 minuts amb aigua bullent.
Refresqueu-los de seguida.
Peleu-los.
Torreu els crostons de p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat