Ous amb espinacs

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Recepta molt senzilla que pot fer tothom a casa i una alternativa proteïca al peix i a la carn, que es pot servir tebi, calent o fred. Els espinacs són molt lleugers i, a més a més, són calmants, digestius i van bé pel cervell.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 600 g d’espinacs frescos sense tiges
  • 3 g de sal grisa
  • 6 ous
  • 400 g de crostons de pa*
  • Oli d’oliva ppf
  • Oli de lli ppf
  • sal

*Depenent del tipus de crostons que feu servir tindreu una versió amb gluten o sense.

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Ous amb espinacs

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Recepta molt senzilla que pot fer tothom a casa i una alternativa proteïca al peix i a la carn, que es pot servir tebi, calent o fred. Els espinacs són molt lleugers i, a més a més, són calmants, digestius i van bé pel cervell.


Ingredients

  • 600 g d’espinacs frescos sense tiges
  • 3 g de sal grisa
  • 6 ous
  • 400 g de crostons de pa*
  • Oli d’oliva ppf
  • Oli de lli ppf
  • sal
*Depenent del tipus de crostons que feu servir tindreu una versió amb gluten o sense.

Elaboració

  1. Coeu els espinacs en aigua amb sal durant 10 minuts i tapats, a foc lent.
  2. Coeu els ous durant 5 minuts amb aigua bullent.
  3. Refresqueu-los de seguida.
  4. Peleu-los.
  5. Torreu els crostons de pa.
  6. Col·loqueu els espinacs en sis plats plans de servei.
  7. Amaniu-ho amb els dos olis.
  8. Talleu els ous per la meitat.
  9. Poseu les dues meitats sobre els espinacs.
  10. Afegiu sal sobre les meitats de l’ou.
  11. Repartiu els crostons.
  12. Mengeu-vos-ho de seguida.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Coeu els espinacs en aigua amb sal durant 10 minuts i tapats, a foc lent.
  2. Coeu els ous durant 5 minuts amb aigua bullent.
  3. Refresqueu-los de seguida.
  4. Peleu-los.
  5. Torreu els crostons de pa.
  6. Col·loqueu els espinacs en sis plats plans de servei.
  7. Amaniu-ho amb els dos olis.
  8. Talleu els ous per la meitat.
  9. Poseu les dues meitats sobre els espinacs.
  10. Afegiu sal sobre les meitats de l’ou.
  11. Repartiu els crostons.
  12. Mengeu-vos-ho de seguida.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat