Infusió Hot-spicy

Begudes  |  Bernard Benbassat

Aquesta és una infusió deliciosa molt recomanable per a persones amb digestions lentes i pesades. El gust de la infusió és deliciós gràcies a l'anís verd i estrellat, la canyella, el gingebre i la regalèssia.

  • Racions:
    3 litres
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3l d’aigua mineral
5 trossos de lemon grass tallats

Elaboració

Agrupeu tots els ingredients en fred.
Porteu lentament a ebullició.
Apagueu el foc i tapeu durant 15’
Coleu amb l’ estemenya
Preneu-lo calent a l’hivern, tebi en temporades mitges i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat