Beguda dolça d’amasake i espècies

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Beguda relaxant i calorífica que es pot prendre calenta, tèbia o a temperatura ambient. Elaborada amb cereal integral fermentat, com tots els ferments naturals, regenera la flora intestinal i reforça les defenses.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) d’amasake de mill
3 vasos (750 ml) d

Elaboració

Peleu 2 cm d’arrel de gingebre i ratlleu-la amb un ratllador de pas fi. Espremeu la polpa amb els dits per extreure’n el suc.
Diluïu l’amasake amb la llet d’arròs i incorporeu-hi el s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat