Gall cruixent

Inici  ›  Receptes 25 de juny 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Gall cruixent

6 racions

Llest en 45 minuts

Cost: 22 euros

Ingredients

  • 12 filets de gall amb la pell escatada
  • 20 g d’oli d’oliva ppf
  • Sal grisa
  • Curri
  • Llavors de fonoll picades

Elaboració

  1. Unteu i condimenteu els filets.
  2. Enrotlleu-los.
  3. Emboliqueu-los en una tira de fil·lo de blat o d’arròs. Lligueu-los amb dos brancons escaldats de cibulets.
  4. A l’hora de servir-los, fregiu-los en oli a 180 ºC.
  5. Acompanyeu-los amb una salsa, una amanida o verdures.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Gall cruixent

Inici  ›  Receptes 25 de juny 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Gall cruixent

6 racions

Llest en 45 minuts

Cost: 22 euros

Ingredients

  • 12 filets de gall amb la pell escatada
  • 20 g d’oli d’oliva ppf
  • Sal grisa
  • Curri
  • Llavors de fonoll picades

Elaboració

  1. Unteu i condimenteu els filets.
  2. Enrotlleu-los.
  3. Emboliqueu-los en una tira de fil·lo de blat o d’arròs. Lligueu-los amb dos brancons escaldats de cibulets.
  4. A l’hora de servir-los, fregiu-los en oli a 180 ºC.
  5. Acompanyeu-los amb una salsa, una amanida o verdures.

PUBLICITAT

portada  —  amunt