Gall cruixent

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Avui presentem un plat deliciós amb gall, peix blanc d'aigua salada, de carn prima i ferma que admet mil i una receptes. Els seus lloms, arrebossats i fregits, resulten exquisits, i sense empanar donen bon resultat a la planxa.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 12 filets de gall amb la pell escatada
  • 20 g d’oli d’oliva ppf
  • Sal grisa
  • Curri
  • Llavors de fonoll picades

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Gall cruixent

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Avui presentem un plat deliciós amb gall, peix blanc d'aigua salada, de carn prima i ferma que admet mil i una receptes. Els seus lloms, arrebossats i fregits, resulten exquisits, i sense empanar donen bon resultat a la planxa.


Ingredients

  • 12 filets de gall amb la pell escatada
  • 20 g d'oli d'oliva ppf
  • Sal grisa
  • Curri
  • Llavors de fonoll picades

Elaboració

  1. Unteu i condimenteu els filets.
  2. Enrotlleu-los.
  3. Emboliqueu-los en una tira de fil·lo de blat o d'arròs.
  4. Lligueu-los amb dos brancons escaldats de cibulets.
  5. A l’hora de servir-los, fregiu-los en oli a 180ºC.
  6. Acompanyeu-los amb una salsa, una amanida o verdures.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Unteu i condimenteu els filets.
  2. Enrotlleu-los.
  3. Emboliqueu-los en una tira de fil·lo de blat o d’arròs.
  4. Lligueu-los amb dos brancons escaldats de cibulets.
  5. A l’hora de servir-los, fregiu-los en oli a 180ºC.
  6. Acompanyeu-los amb una salsa, una amanida o verdures.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat