Gall cruixent

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Avui presentem un plat deliciós amb gall, peix blanc d'aigua salada, de carn prima i ferma que admet mil i una receptes. Els seus lloms, arrebossats i fregits, resulten exquisits, i sense empanar donen bon resultat a la planxa.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

12 filets de gall amb la pell escatada
20 g d’oli d’o

Elaboració

Unteu i condimenteu els filets.
Enrotlleu-los.
Emboliqueu-los en una tira de fil·lo de blat o d’arròs.
Lligueu-los amb dos brancons escaldats de cibulets.
A l’hora de servir-los, f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat